Påmelding onsdagsrenn 0-16 år kun på nett

IMG_20200115_182348

Påmeldingsfrist: 31. januar 2021

 

Nordreisa IL Ski og Skiskyting planlegger oppstart av Telenorkarusellen/onsdagsrenn 3. februar 2021. (NB! Utsatt) Oppstarten forutsetter at vi får litt mere snø på Saga skistadion, men vi håper det vil ordne seg :)  Onsdagsrennene er for alle aldersgrupper fra 0 år og oppover.  Det vil være ulike løypelenger fra noen få hundre meter til 4,5 km slik at alle vil finne en løype som passer.    

I år vil det bli avholdt 9 renn.  Det blir 8 renn før påske og avslutning med premieutdeling første onsdag etter påske, det vil si 7. april. NB! I år blir det også onsdagrenn i vinterferieuka (uke 8).

Vi har dialog med kommuneoverlegen i forhold til smitverntiltak, og vi vil til enhver tid følge anbefalte retningslinjer for å sikre et trygt arrangement.  For å ivareta smittevernet, vil det bli flere tilpasninger på årets arrangement.  Tiltakene skal bidra til at vi begrenser antall personer som er på stadion samtidig, og at alle kan holde anbefalt avstand.  

 

Påmelding på nett innen 31. januar

Nytt av året er at alle mellom 0 og 16 år, må melde seg på på forhånd ved å fylle ut skjemaet nederst på denne siden. Påmeldingsfrist er søndag 31. januar.  Det vil ikke være mulig å melde seg på etter fristen. De som er påmeldt vil få utdelt startnummer i Saga.  Prisen for deltagelse er kr. 350 for alle rennene, og betales med VIPPS ved henting av nummer.  Startnumrene kan hentes og betales i Saga skihus tirsdag 2. februar kl.18.00-19.00 og onsdag 3. februar kl.17.00-18.00. (NB! Utsatt)  

Hvis du skal melde på flere barn, må påmeldingssiden lastes opp på nytt mellom hver påmelding.

 

Alle får utdelt fast starttid

Alle som deltar vil få utdelt et fast starttidspunkt som vil gjelde for alle onsdagsrennene.  Starttiden bestemmes av startnummeret som beholdes gjennom hele sesongen.  Første start er kl. 18.00.  De yngste starter først, og det vil være 15 sekund mellom hver løper.  Alle løperne vil få en måltid.  Starttidene vil bli publisert her på hjemmesiden i forkant av første onsdagsrenn.

 

Ingen servering

På grunn av Covid-19 vil Saga skihus være stengt for løpere og publikum, men det vil være mulig å bruke toalettene.  Av samme grunn vil desverre saft- og bolleutdeling utgå.  Vi vet at for magen barn er bollene et høydepunkt, og vi lover at dette vil bli gjeninnført når situasjonen har normalisert seg.  I mellomtiden oppfordrer vi foreldre til f.eks. å ta med en termos med noe varmt å drikke til egne barn, så det blir litt kos etter målgang. 

 

Registrering av voksne

For å sikre eventuelle smittesporing, må alle voksne som kommer til stadion registrere seg ved å scanne en QR-kode som vil være tilgjengelig på plakater.  Vi oppfordrer til at hvert barn kun følges av en voksen slik at vi begrenser antall personer som oppholder seg på stadion.  

 

Vi gleder oss til å se mange unge skiløpere på Saga skistadion igjen.  Kom og bli med på en fin og trivelig uteaktivitet!!  Skigruppa lover god stemning :)

 

Påmeldingsskjema 

NB! Frist: søndag 31. januar 2021

 

Påmeldingen til onsdagsrenn 2021 er avsluttet.